Loading...

Providers - CSW

You are here : Home / DV / Providers / Details

CSW

CSW Software is met AutomaaT GO, FleetMate GO en MotoMate GO de grootste aanbieder van online software voor de automotivemarkt.

Software
De software is opgebouwd uit modules, waarmee je het pakket zelf kan samenstellen. Werkplaatsen en -handelaren gebruiken de software onder andere voor facturatie, aftersales, voorraadbeheer en klantmanagement. Elk garagebedrijf, groot of klein, kan gebruik maken van de software van CSW Software. • Alleen het basispakket biedt al veel mogelijkheden en is inclusief alle gratis koppelingen met je onderdelenleveranciers, RDW-communicatie, onderhoudsschema's van HaynesPro, Whatsapp, back-ups en updates • Verkoop je alleen voertuigen? Dan hebben we in plaats van 'basis werkplaats' de basismodule verkoop beschikbaar • Ook vrachtwagenbedrijven, bedrijven met motorfietsen, campers, aanhangers, fietsen, et cetera kunnen gebruik maken van onze software • Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en garanderen je privacy • In de cloud werken kost bij ons niets extra
Provider
Als je garagesoftware maakt, moet je wel weten hoe ’t werkt in een autobedrijf. Van sleutelen tot service. Van APK tot administratie. Van verhuur tot verkoop. Die mensen wérken hier bij CSW. In feite jouw collega’s! We snappen waar je tegenaan loopt in de automotive en wat je nodig hebt. Het resultaat? Sinds 1986 het meest complete administratiepakket voor garage- en handelsbedrijven op de markt met de meeste keuzevrijheid, flexibiliteit en ook nog eens een handig en modulair opgebouwd. Dus je kiest alleen wat je ook écht gebruikt.